Despre noi

In cadrul After School Adeland ne-am propus sa oferim copiilor din Drumul Taberei si din Sectorul 6 un mediu placut in care sa isi petreaca timpul de dupa orele de scoala.

Esti parinte si ai un serviciu care iti ocupa tot timpul si esti ingrijorat ca nu ai cu cine sa-l lasi pe micut care sa-l ajute in efectuarea temelor si sa se distreze?

After School Adeland vine cu solutia, avem programe pentru fiecare dintre voi, chiar daca va doriti petrecerea intregii dupa amiezi (12:00-18:00) cu noi sau doar efectuarea temelor (12:00-14:00) noi va sarim in ajutor. Imbinam invatatul cu distractia pentru ca asta e ceea ce doresc copii, nu uitam nici de orele de odihna sau somn. Pentru mai multe detalii accesati http://after.byethost8.com/program-si-tarife/ .

After School Adeland asigura:

  • sprijin fiecarui elev prin indrumare in efectuarea temelor;
  • sprijin elevilor prin indrumare in vederea participarii la concursurile scolare, olimpiade, teste nationale;
  • dezvoltarea copilului sub toate aspectele : pshic, cognitive, motor, afectiv, social si spiritual;
  • activitati optiune de limbi straine – engleza, germana, franceza ;
  • activitati incluse de dans si balet, sah, atelier de creatie,

Promovam demersul didactic prin: exercitii practice, proiecte educationale, simulari, lucrari, teste nationale, consilierea parintilor si a copiilor, parteneriate educationale.

Este important de retinut faptul ca ne desfasuram activitatea in cadrul unei scoli private, cadru legal si total autorizat de MEN,DSV,DSP,IGSU.