Cu dragoste și pasiune pentru educație, Afterschool Adeland este rezultatul unei viziuni personale și a unei dorințe puternice de a oferi copiilor un mediu sigur și stimulativ după orele școlare. Inițiativa a pornit de la dorința de a petrece mai mult timp de calitate cu fiica mea, Adelina, și de a crea un spațiu unde copiii să se simtă ca acasă și să se bucure de fiecare moment. De aici si numele, AdeLand!

Ca și tine, suntem educați în inimă și spirit, iar acest lucru se reflectă în fiecare aspect al Afterschool Adeland. Fiecare zi la Adeland este plină de bucurie și aventură, unde copiii se implică într-o varietate de activități distractive și educative. Împreună, ne jucăm, învățăm și explorăm lumea din jurul nostru!

La Adeland, ne străduim să stimulăm creativitatea și imaginația fiecărui copil. Fiecare desen, colaj sau creație este întâmpinată cu entuziasm și încurajare, devenind astfel o mică operă de artă în evoluție. Suntem alături de copii în fiecare pas al călătoriei lor artistice, oferindu-le încredere și bucurie în fiecare reușită.

Mai mult decât simpli educatori, suntem o familie la Afterschool Adeland. Ne străduim să le oferim copiilor un mediu sigur și afectuos, în care să se simtă iubiți și apreciați. Aici, ei se pot exprima liber, fără frică sau judecată, știind că sunt înconjurati de prieteni devotați și de adulți dedicați.